Danfoss RA 2991 термоголовка, danfoss ra 2991 купити (ціна)

Hover on image to enlarge
Знижка 10% на вказану продукцію!!
774.19 Грн.
696.77 Грн.
Ви економите: 77.42 Грн. (10%)
+
Торгова маркаDanfoss Різьба термоголовкиМ23,5х1,5 (Danfoss)

Терморегулятори Danfoss RA 2991 призначені забезпечувати в автоматичному режимі регулювання температури у приміщеннях різноманітного призначення.

Область застосування термоголовки Danfoss RA 2991

v режиму внутрішнього повітряного простору приміщення. Для повноцінного функціонування опалювальної системи на термоголовці передбачено захист теплоносія від замерзання та можливість блокувати температурні налаштування. Даними термостатичними елементами можна комплектувати різні терморегулятори радіатори серії RA.

Підходить до таких клапанів

Подходит к таким клапанам 

Конструкція та принцип дії термоголовки Danfoss RA 2991

КОНСТРУКЦИЯ И ПРИНЦИП ДЕЙСТВИЯ DANFOSS RA 2991

Пропорційне регулювання забезпечується за рахунок газоконденсатної суміші, заповненої в цей термостатичний елемент. Завдяки цьому датчик здатний реагувати на зміни температурного режиму навколишнього повітряного простору. Професійно налаштований тиск у сильфон відповідає температурі його зарядки. Цей параметр врівноважується за рахунок пружини. У разі підвищення температурного режиму повітря біля датчика конденсат усередині нього перетворюється на газоподібний стан, піднімаючи тиск у сильфоні. Він починає розтягуватися, здійснюючи переміщення конуса клапана у напрямку закриття потоку теплоносія доти, доки зусилля газу та пружини не врівноважуються. При зниженні температурного режиму навколишнього повітря, газоподібна суміш починає конденсуватися. В результаті сильфон починає стискатися, переміщуючи конус у зворотному напрямку. Цей процес буде продовжуватися, доки тиск, що створюється газом і пружиною, не досягне рівноваги. Щоб унеможливити нагрівання клапана від тепла, що випромінюється радіатором або трубопроводом, рекомендується встановлювати термостатичний елемент у горизонтальному положенні.

Налаштування температурного режиму термоголовки Danfoss RA 2991

Настройка температурного режима термоголовки Danfoss RA 2991

 

Для встановлення необхідної температури в приміщенні потрібно повернути рукоятку термостатичного елемента, що має нанесену шкалу налаштування. Так як температурні параметри нагрівання повітря в кімнаті досить часто відрізняються від температури навколо термоголовки, залежно від умов її розташування. У зв'язку з цим клапан терморегулятора налаштований таким чином, що він повністю закривається, коли температурна величина нагріву повітряного простору в приміщенні перевищити на 20С температуру, встановлену на шкалі налаштування термоголовки. Обмеження температурного параметра, що задається, можна здійснити за допомогою спеціальних штифтів, розташованих у нижній частині термостатичного елемента.

Монтаж, встановлення та підключення термосттичної головки RA 2991

Монтаж, установка и подключение RA 2991

Для монтажу даної термоголовки не потрібно використовувати будь-який інструмент. Фіксацію термоелемента на корпусі клапана здійснюється із застосуванням спеціально вбудованого сполучного механізму. Для виконання монтажного процесу потрібно розташувати термостатичний елемент влучною настройкою вгору. А потім несильно притиснути до клапана до спрацьовування клямки. Це дозволяє активувати приєднувальний механізм, що забезпечує правильне встановлення термоголовки. Для демонтажу термостатичного елемента необхідно, утримуючи його у стабільному стані, повернути кільце сполучного механізму проти годинникової стрілки до переміщення фіксатора у вихідне положення.

Торгова марка:
Danfoss
Різьба термоголовки:
М23,5х1,5 (Danfoss)
Колір:
Білий
Знайти схожі
5 out of 5
Reviews: 3
5 star
100%
4 stars
0%
3 stars
0%
2 stars
0%
1 star
0%
Залишити відгук на цей товар

Відгуки для перегляду

Написати відгук
Оксана
Disadvantages
Немає поки
Коментар
Вихід з ситуації, коли потрібно регулювати температуру в приміщенні! Ми в квартирі зробили перепланування і радіатор для спальні виявився завеликим - то жарко (коли є світло в нинішніх умовах), то холодно (коли світла нема, але з цим вже нічого не зробиш).
Поставили такий регулятор і стало супер: по -перше, комфортна температура, по-друге, навіть, трішки економія газу. Не знаю, чому ще минулого року це не зробили.
Залишити відгук на цей товар

Відгуки для перегляду

Написати відгук
Возможно вас заинтересуют